Tuesday, February 2, 2016

Review: Real Techniques Brushes

    Cheia unui machiaj perfect este tehnica, ce se dobândește prin practică. Cum un pictor nu își poate desfășura activitatea fără pensulele lui, așa și un make up artist nu poate obține rezultatele optime fără un mic ajutor din partea ustensilelor folosite. Pentru ca un machiaj să iasă precum cel din reviste, îți trebuie produse de calitate. Astăzi vă prezint pensulele Real Technique, cu ajutorul cărora poți obține un look deosebit.
    Nu de mult timp am aflat de aceste pensule și ceea ce m- a atras a fost prețul. Pensulele arătau foarte profi și de calitate, iar prețul era mai mult decât accesibil. Acum câtiva ani, îmi doream foarte mult pensule Sigma, însă nu m- am încumetat niciodată să mi le cumpăr deoarece depășeam cu mult bugetul alocat fardurilor.

    Momentan dețin 3 pensule, 2 pentru ochi și una pentru față: Shading brush. Silicone liner brush și Stippling brush.

Ce spun specialiștii?

Shading Brush:

Instrumentul perfect pentru aplicarea si estomparea fardului de ochi. De la subtil la dramatic, aceasta pensula este ideala pentru a crea rezultate impecabile. Potrivita atat pentru tapotare cat si pentru blending.
Stippling Brush: 
Aceasta pensula multi-functionala dual-fiber este secretul aplicarii perfecte a oricarui tip de machiaj, fie ca este vorba de produse lichide sau pulbere, cu aceasta pensula vei putea ajunge la rezultate uimitoare in doar cateva miscari de estompare. 
-Creeaza un look perfect chiar si in cea mai proasta lumina.
-Firele din taklon sintetic sunt lucrate la mana, creand astfel pensule incredibil de moi, 100% cruelty free.
-Constructia pensulelor permite pozitionarea lor in picioare pe orice suprafata plana.
-Manerul din aluminiu este foarte lejer si permite astfel o utilizare usoara.
Silicone liner brush: 
 Pensula inovativa cu varf din silicon care permite aplicarea perfecta a tusului lichid sau gel acum mai usor ca niciodata.
Datorita texturii varfului produsul se intinde usor fara a trage de pielea sensibila din zona ochilor si fara a lasa linii inexacte.

Ce spun eu?
    Pensulele arată foarte bine, au un design profi și colorat. Forma lor este perfectă pentru a lucra cât mai curat și ușor cu ele. 

    Pensula pentru bleding este foarte bună, fardul e aplicat și estompat din câteva mișcări. Poți lucra și pentru cele mai mici detalii. Firele sunt noi, catifelate, nu este nici foarte rigidă, dar nici moale. Se spală și se usucă rapid și nu lasă fire în urmă.

    Pensula pentru eyeliner o folosesc împreună cu tușurile din trusa Sephora. Forma din silicon ușurează munca întrucât nu trebuie să îți faci griji că anumite fire devin rebele. Ochii sunt conturați rapid, se poate creea o linia netedă și dreaptă. Îmi place că poți creea o linie subțire și un vârf de codiță perfect. E foarte ușor de curățat.

    Pensula pentru sculptat fața este bună pentru estomparea liniilor create de blush/bronzer. Eu o folosesc după aplicarea bronzerului. Se lucrează ușor cu ea, iar rezultatele sunt foarte bune.




    Pensulele se găsesc pe http://www.makeup-shop.ro/, există o varietate destul de largă de pensule din care puteți alege. Prețurile pensulelor variază. Pensula pentru bleding costă 28 de lei, cea pentru eyeliner 35 de lei, iar cea pentru față 47 de lei.


1 comment

  1. eu habar nu am ce sa fac cu pensulele :)
    folosesc degetele!

    ReplyDelete

© Sparkling Lights
Maira Gall